Vad händer med min bokning i höst?

Här kan du läsa mer om hur du som kund och din kampanj eventuellt skulle kunna påverkas av att vi inte längre kommer erbjuda reklamplatser efter årsskiftet. Vi kommer gå djupare in på sista kampanjveckor och vad du som har en inbokad kampanj hos oss kan förvänta dig.

Som du kanske redan hört så kommer Wallstreet Media inte längre bedriva försäljningen av reklamytor i Västtrafik-området efter årsskiftet. Reklamytorna på Västtrafiks fordonsflotta kommer att överlåtas till ny aktör från och med 1 januari 2022. Även vårt avtal med SL gällande utvändig reklam på bussarna i Stockholm kommer att avslutas. Detta sker sista september. Nedan hittar du mer information om vad detta innebär för dig som kund.

För dig som har en kampanj inbokad i Västtrafiksområdet:

Reklamytorna på Västtrafiks fordon överlåtes till ny aktör den 1 januari 2022. Det innebär att sista veckan som kampanjerna kommer kunna sitta upp är v.51 2021. Därmed kommer inplanerad bokningar efter den veckan tyvärr att avbokas. Även vissa längre kampanjer med start under hösten kan komma att bli påverkade. Om så är fallet kommer vi ta kontakt med dig inom kort.

För dig som har en kampanj inbokad i Stockholms län:

Vårt avtal kring de utvändiga reklamytorna på SL:s bussar kommer att avslutas den 30 september. Det innebär att sista kampanjveckan är vecka 38. Därmed kommer inplanerade bokningar efter det datum tyvärr att avbokas. Även vissa längre bokningar med kampanjstart under juli-september kan komma att bli påverkade. Om din bokning blir påverkad kommer vi att ta direktkontakt med dig. Om du inte blir kontaktad innan mitten av juni kan du räkna med att din kampanj kommer att förbli opåverkad av denna händelse.

Bokningar 2022:

Samtliga bokningar med kampanjstart 2022 kommer att avbokas. Vill ni fortfarande annonsera på bussarna och spårvagnarna ber vi er ta kontakt med de nya aktörerna för att skissa på nytt kampanjupplägg.

Har du ännu inte bokat din kampanj men vill synas i höst?

Då hjälper vi dig gärna. I Stockholm erbjuder vi trafikreklam fram till och med v.38 och i Göteborg fram till och med v.51. Vi kommer finnas till hands hela vägen in i december och se till att maximera exponeringseffekten för dina kampanjer i trafiken. Så vill du synas i höst? Kontakta din säljare direkt, ring oss på 031–7743840 eller kontakta oss via support@wallstreetmedia.se.

Boka e-möte    Skicka offertförfrågan