fbpx

Kort historia

Wallstreet Media startades 2002 och har sedan starten fokuserat på reklam på kollektivtrafiken. Till en början var det fokuserat till reklamen på Västtrafiks bussar men under vägens gång har vår portfolio utökats till att även innehålla reklam på flygbussarna samt den utvändiga reklamen på SL-bussarna i Storstockholm. Vi är i grunden ett litet, personligt och entreprenöriellt bolag men sedan 2012 ingår vi i koncernen Stampen Media tillsammans med titlar som GP, Bohuslänningen och Hallands Posten. Vårt fokus är att tillsammans med våra kunder skapa kreativa och uppseendeväckande kampanjer för att på så sätt skapa en mer levande stadsbild. Vi vill skapa en positiv känsla som stannar kvar.

Såhär är det att jobba hos oss

På Wallstreet Media brinner vi för att ha roligt på jobbet samtidigt som vi levererar bästa möjliga service till våra kunder, stora som små. Vi är ett litet bolag på 13 personer, uppdelat på vårt huvudkontor i Göteborg och i Stockholm. När vi inte är upptagna med att maila, prata eller träffa våra kunder spelar vi gärna en omgång pingis eller tar en kaffe och filosoferar över det som händer i världen just nu. Några av våra ledord är glädje, respekt och målmedvetenhet och det är något vi bär med oss som grund, varje dag.

Vill du jobba eller praktisera hos oss?

Spontanansökan

Just nu har vi inga lediga tjänster men däremot håller vi alltid ögonen öppna för nya stjärnor till vårt team. Våra ledord är målmedvetenhet, ordning & reda, glädje, att coacha varandra, eget ansvar och respekt. Stämmer det överens med dina värderingar om hur en arbetsplats bör vara? Tveka inte på att skicka in din spontanansökan innehållande CV och personligt brev till hanna.isacson@wallstreetmedia.se, vi ser fram emot ditt mail.

Praktikansökan

Studerar du på högskola eller yrkeshögskola och letar praktik/LIA inom försäljning eller marknadsföring? Då har du hittat rätt. Vi är ständigt på jakt efter grymma praktikanter som vill lära sig mer om mediebranschen, både på vårt kontor i Göteborg och i Stockholm. Vi är öppna för olika inriktningar och utbildningar men ser gärna att du är på plats hos oss i minst 8 veckor för att du ska hinna komma in i det ordentligt. Några av våra ledord är glädje, målmedvetenhet och respekt – tror du vi är din perfect match? Skicka in din ansökan till hanna.isacson@wallstreetmedia.seså hörs vi inom kort.

Våra medarbetare

Hanna Isacson

Hanna Isacson

Operativ chef

Mikael Kvick

Mikael Kvick

KAM Stockholm

Mikael Österfors

Mikael Österfors

KAM Stockholm

Erik Näsmark

Erik Näsmark

KAM Stockholm

Johan Nilsson

Johan Nilsson

KAM Göteborg

Christian Sellberg

Christian Sellberg

KAM Göteborg

Niklas Kellgren

Niklas Kellgren

Säljare Borås och Skaraborg

Jakob Carnebratt

Jakob Carnebratt

Säljare, Göteborg

Ronja Kjellstrand

Ronja Kjellstrand

Produktionsledare

Amanda Werner

Amanda Werner

Säljare och marknadskoordinator

Therese Jungbeck

Therese Jungbeck

Produktionsledare

Caroline Wallner

Caroline Wallner

Produktionschef

Erika Andersson

Erika Andersson

Föräldrarledig

Selin Esmond

Selin Esmond

Föräldrarledig