Bra att veta inför bokningen av trafikreklam för valet 2022

De första bokningarna inför valet 2022 har redan börjat trilla in. Vill du synas med en valkampanj på bussar och spårvagnar i samband med riksdags-, landsting- eller kommunvalet 2022 är det hög tid att börja kampanjplanera. Vi på Wallstreet Media har hand om trafikreklamen i Västsverige samt utvändigt på bussarna i Stockholm. Vänd dig till oss så hjälper vi dig att hitta det optimala upplägget för just dig och ditt budskap.

Vi erbjuder reklamytor invändigt och utvändigt på spårvagnar och bussar i Västtrafiksområdet samt utvändigt på SL:s bussar i Stockholm. Med allt från mindre till större skyltar samt stora och små serier, går det att skräddarsy lösningen så det passar just er. Vi följer Västtrafik och SL:s spelregler för reklam och några punkter som är viktiga att ha i åtanke när ni annonserar hos oss är:

  • Reklamen får inte vara vilseledande, misskrediterande, överse med eller uppmana till diskriminering pga etnicitet, kön, ålder, religion, handikapp, sexuell läggning eller på annat sätt befästa fördomar, vara stötande, sedlighetssårande eller sårande mot folkgrupp.
  • Avsändaren ska tydligt anges.
  • Reklamen ska syfta till att annonsören ska föra fram sin egen politik eller åsikt.
  • Vi tar inte ställning till de politiska budskap som framförs i annonserna utan kommer att erbjuda samma villkor för samtliga politiska partier och andra åsiktsorganisationer.

Samtliga kampanjer relaterade till valet 2022 kommer att granskas och godkännas av oss på Wallstreet Media inför tryck. Därmed önskar vi få in allt grafiskt material senast 20 arbetsdagar innan kampanjstart. Perioden inför och under valet är en väldigt eftertraktad period att annonsera på och som vanligt gäller först till kvarn på samtliga ytor. Därför är det hög tid att redan nu börja titta på lösningar för just ert budskap. Skicka en förfrågan om e-möte med oss så hjälper vi er med kampanjförslag där just ni vill synas, från Strömstad till Kungsbacka till Skövde i Väst eller i Stockholm. Detta gäller för bokningar relaterade till valet 2022:

  • Kampanjer med kampanjperiod v.31-36 2022 kan avbokas utan kostnad fram till 31 mars 2022
  • Original ska lämnas in senast 20 arbetsdagar innan kampanjstart
  • Samtliga budskap kommer granskas innan kampanjen går i tryck
  • Annonsytorna köpes till 2022 års bruttopriser, inga rabatter kommer ges

Så sitter du och klurar på att synas med trafikreklam men har inte kommit till skott ännu? Boka in ett e-möte med oss så hjälper vi dig kampanjplanera.

Boka e-möte Upptäck våra produkter

Boka e-möte    Skicka offertförfrågan