Hej!

Januari bjöd på en riktig rivstart med flera slagkraftiga kampanjer. Dessutom satsade vi på att ge något tillbaka till våra kunder med flera roliga event.
Med det här nyhetsbrevet startar vi också upp en ny följetong där vi presenterar våra annonsformat, allt för att du ska kunna tänka så gränslöst som möjligt. 

Det här nyhetsbrevet blir mitt sista, efter 13 år i olika roller på Wallstreet lämnar jag nu företaget för nya utmaningar. Jag vill därför passa på att tacka alla fantastiska kunder, leverantörer och samarbetspartners som har förgyllt min tid på Wallstreet med spännande och utvecklande möten.

Bästa hälsningar,

/Jonas Stendahl, vd Wallstreet Media

Reklam som sticker ut

Varje år genomför vi svenskar 700 miljoner kollektivresor, vilket gör bussar och spårvagnar till den perfekta annonsplatsen. För att ytterligare sticka ut i bruset och nå även förbipasserande och medtrafikanter erbjuder vi Superbacks. Då helfolierar vi bussarnas baksidor, vilket ger dig en slagkraftig yta om cirka 2400 x 2400 mm att sprida ditt budskap på. Med våra Take Over-paket kan du dessutom dominera ett visst utrymme utan att någon annan konkurrerar på samma yta.

Formatet nyttjades till fullo i CancerRehabFondens kampanj "När ärren bleknat finns såren kvar", där de starka bilderna på canceröverlevare verkligen kom till sin rätt i storformat.
Vi på Wallstreet är stolta över att bidra till att sprida budskapet om vikten av cancerrehabilitering.

Här kan du läsa mer om Superbacks.

Eventfylld januari

För att fira alla fantastiska kunder fyllde vi januari med roliga event. 
Wallstreet var på plats när våra sporthjältar hyllades på Idrottsgalan. Det blev en riktig superfredag när vi bjöd in våra kunder till en helkväll med Alex och Sigges liveshow på Rival i Stockholm. Och vi avslutade månaden på bästa sätt med Lena Philipssons krogshow
"Jag är ingen älskling" på Rondo i Göteborg.
Mingelbilder från Alex och Sigge-eventet hittar du på vår Facebooksida.

Stort tack till alla kunder som kom och förgyllde dessa kvällar! 

 

Nu finns vi på Instagram


Vi växlar upp och breddar vår kommunikation. På Instagram delar vi med oss av våra kampanjer, nyheter och event.
Du hittar oss på 
@wallstreetmedia

Wallstreet Göteborg, Polhemsplatsen 5, T: 031-774 38 40 
Wallstreet Stockholm, Birger Jarlsgatan 61, T: 08-505 581 00
Wallstreet Umeå, Storgatan 38, T: 090-13 69 35
Wallstreet Sundsvall, Nya hamngatan 21, T: 060-12 25 22
Wallstreet Halmstad, Köpmansgatan 2 B, T: 035-10 09 58


 info@wallstreetmedia.se
wallstreetmedia.se