Hej!

Är du nyfiken på hur, var och till vilken nytta ditt företag ska synas? I vår senaste film hoppas vi ge dig inspiration till att satsa på utomhusreklam i Sveriges största stad. 

/Jonas Stendahl, vd Wallstreet Media

Branäs – skidäventyr för hela familjen

Snart drar skidsäsongen äntligen igång. Populära Branäs är en av Sveriges mest barnvänliga skidorter. Vi har pratat med Branäsgruppens sälj-och marknadschef Mikael Elford, om vad han ser framemot med årets säsong.

Hur förbereder ni er i Branäs nu?

I och med att temperaturen har varit nere på noll kunde vi dra igång snökanonerna redan förra veckan. Med vårt nya förbättrade snösystem så kommer snöläggningen att gå fortare än någonsin, vilket känns skönt eftersom vi öppnar rekordtidigt i år, redan 16 december!

Har ni några spännande nyheter för i år?
Ja, i år har vi anlagt en helt ny nedfart. Den blir 1 200 meter lång, härligt bred och i röd/blå lutning. Perfekt för långa, sköna carvingsvängar. Backen ligger under expressliften Medvinden.

Branäs vill att även de minsta får ut så mycket som möjligt av skidsemestern, bland annat så har ni utvecklat en spelapp. Vill du berätta lite mer om den?
Vi är en utpräglad familjedestination och har därför utvecklat en app för de minsta barnen. Det är en saga där man ska hjälpa Björnbusarna att hitta skidutrustning som de har slarvat bort i Branäs backar. Äventyret blir spännande för de minsta samtidigt som de lockas till att utforska skidsystemet. I appen finns det också några minispel som barnen kan roa sig med i bilen till Branäs.
Till sist, hur ser din perfekta dag ut i backen?
Det finns få saker som slår en kristallklar morgon med några minusgrader. Jag gillar att vara först upp i liften för att hinna få några sköna åk i den nypistade snön. Efter en dryg timme börjar det fyllas på med folk och då tycker jag det är skönt att slinka in i värmen på en kopp kaffe. Vid lunchtid tunnas det alltid ut lite i backarna och då åker jag ut igen för att få sträcka ut benen, för att på eftermiddagen sätta mig i solen på någon uteservering med något att dricka. Om jag inte jobbar så tar jag gärna en kall öl! Sen blir det lite lugnare skidåkning så att man håller ut ända till 19.00 när backarna stänger.

Vinnarna i Wallstreet Open. Igår den 20 oktober gick Wallstreets dubbelturnering av stapeln på GLTK i Göteborg. Den prestigefyllda tävlingens vinnare ser du på bilden. Ludde Järpmyr och Marcus Ehrnstén från Fond & Finans.

Wallstreet Göteborg, Polhemsplatsen 5, T: 031-774 38 40 
Wallstreet Stockholm, Döbelnsgatan 12, T: 08-505 581 00
Wallstreet Borlänge, Kupolen 65, T: 070-332 69 13
Wallstreet Umeå, Storgatan 38, T: 090-13 69 35
Wallstreet Sundsvall, Nya hamngatan 21, T: 060-12 25 22
Wallstreet Halmstad, Köpmansgatan 2 B, T: 035-10 09 58


 info@wallstreetmedia.se
wallstreetmedia.se